Jorg Lab Dental

¡Benvingut a Jörg Lab Dental!

A causa de la situació excepcional provocada per la COVID-19 ens hem vist obligats a aturar temporalment la nostra activitat a Barcelona. Estem treballant en el trasllat de les nostres instal·lacions a una nova ubicació.

El nostre laboratori dental amb seu a Barcelona està especialitzat en la producció de restauracions fixes estètiques. El nostre objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients per mitjà de l’assessorament i l’ús de tècniques i materials innovadors (cad/cam, carilles, disilicat de liti, ips e.max press multi i composite) per part de professionals altament qualificats.

A Jörg Lab Dental som experts en la tècnica BOPT (Tècnica de Preparació Biològica Orientada, creada pel Dr. Loi ), una tècnica de restauració dental revolucionària i innovadora.

Per conèixer el nostre treball pots veure els nostres casos clínics.

Allò que marca la diferència, pel que fa a la qualitat estètica, és la realització individual de les restauracions.

Jörg Krenmayr

Jörg Laboratori Dental treballant

Gerent i propietari va fundar el Laboratori Dental Krenmayr a l’any 2008. A través de bastants anys d’educació i pràctica intensiva a diferents països com Àustria, Mèxic i España, ha adquirit una sòlida experiència en el camp de la tecnologia dental.